Geef de vrede door! Met deze slogan is de online donateurscampagne van de Oorlogsgravenstichting van start gegaan. Met het doorvertellen van oorlogsverhalen wilt de stichting jongere generaties blijven betrekken bij herdenken en gedenken.

Brussaard | DLGR ontwikkelde hiervoor een compleet nieuwe werkwijze. Er is een landingspagina met bijbehorende website ontwikkeld: http://geefdevrededoor.nl/doneren, online donaties worden verwerkt via FundFactory en Buckaroo zodat deze dagelijks te monitoren zijn en er is een Facebookcampagne opgezet die het hele jaar zal lopen om diverse doelgroepen te bereiken.

De Oorlogsgravenstichting is ook actueel in het nieuws rondom de Nationale Dodenherdenking en de bijzondere herdenking op 4 mei waar voor het eerst Ereveld Vol Leven een onderdeel vormt van de officële herdenking op Nationaal Ereveld Loenen.

Diverse landelijke en regionale omroepen besteden hier 4 mei aandacht aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.