RTL Boulevard presenteert Cordaid Campagne online

Voor het vierde jaar op rij sloegen RTL en Cordaid de handen ineen. Met dit jaar één helder doel; schoon drinkwater voor iedereen. In een speciale actieweek reisde RTL Boulevard reporter Marieke Elsinga af naar Ethiopië om de problematiek met eigen ogen te zien.

Dennis Brussaard bereidde de reis ter plekke voor en ging als kwartiermaker samen met Renate Burger van Cordaid op zoek naar de juiste verhalen. Ook verzorgde hij met zijn videoteam de online video’s.

Helga van Leur en Humberto Tan trapten de actieperiode af in RTL late Night. Van 20 tot en met 24 november stond RTL Boulevard in het teken van gebrek aan schoon drinkwater. RTL Boulevard reporter Marieke Elsinga reisde af naar Ethiopië om daar met eigen ogen te zien wat gebrek aan water betekent voor de bevolking. We creëerden een mooie ronde campagne om zoveel mogelijk bereik te generen. Ons doel was om 100.000 sms’jes te behalen, om hiermee 100.000 mensen te kunnen voorzien van een jaar lang schoon drinkwater. Dit doel hebben we ruimschoots overtroffen. Benieuwd naar de campagne en het prachtige resultaat? Bekijk de video!

BRON: RTL (link)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.