Facebook campagnes met storytelling en drone groot succes!

Dennis Brussaard is als bedenker van het nieuwe herdenkingsconcept EREVELD VOL LEVEN druk met de voorbereidingen voor 4 mei. Al drie jaar staat Nationaal Ereveld Loenen centraal. Dit jaar zal ook Eerebegraafplaats Bloemendaal aandacht krijgen via de verschillende mediakanalen. Samen met Nathalie Toisuta wordt er weer volop georganiseerd en geregeld.

“Na mijn opleiding Facebook Business Marketing” vertelt Brussaard, “ben ik alle kennis als storyteller, tv regisseur, drone piloot en marketeer gaan implementeren binnen de eigen projecten die ik bedenk en uitvoer. Dat levert geweldige resultaten op die heel kostenefficiënt kunnen worden uitgevoerd omdat we alles in huis doen. Tegenwoordig maak je niet meer 1 video, maar allerlei variaties die gericht worden bedacht en gemaakt voor de verschillende mediakanalen”.

Op dit moment verzorgt Brussaard de Facebookmarketing voor Ereveld Vol Leven, Eerebegraafplaats Bloemendaal, Oorlogsgravenstichting en @ereveld / Schatbewaarders en alle bijbehorende video’s.

“De uitdaging ligt er vooral om een grotere betrokkenheid te creëren vanaf eigenlijk 0. Dat is een prachtige uitdaging, waarbij we hebben gezien dat we best snel van een klein aantal betrokkenen vaak een bereik halen van tienduizenden mensen en steeds meer likes op de FB pagina. Dat is dagelijks hard werken want FB vraagt om een grote afwisseling en video is de echte aanjager in het algoritme van FB.”

Ook websites worden door hem ontwikkeld en gebouwd zoals Ereveld Vol Leven en Herdenken.tv

Dat betekent wekelijks een videobericht en diverse posts en campagnes. Hier een voorbeeld van een video die grotere betrokkenheid moet opleveren voor de Eerebegraafplaats Bloemendaal (waar 372 verzetsstrijders begraven liggen).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.