Brussaard start Herdenken.TV

Dennis Brusssaard heeft onlangs het online kanaal Herdenken.TV gelanceerd. De reden hiervoor is dat informatie over herdenken en de verhalen die daarbij horen niet alleen rond 4 mei onder de aandacht moeten komen, maar blijvend gezien worden het hele jaar door.

De meeste video’s regisseerde en produceerde hij zelf met het team van Ereveld Vol Leven en Nathalie Toisuta die mede producent is.

“Het is wel de bedoeling dat we niet alleen Ereveld Vol Leven video’s er op plaatsen, vertelt Brussaard. “Alle informatie in beeld en geluid die relevant is bij het gedenken en herdenken kan hierop geplaatst worden. We hopen dat veel mensen ons hun video’s aanbieden, dan plaatsen wij dat gratis.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.