RTL Boulevard en Cordaid Campagne scoren hoge ogen

Cordaid en RTL Boulevard slaan de handen ineen!
Het waren superlange en hete dagen in Ethiopie. Soms waren de afstanden van 7 uur heen en 7 uur terug op een dag niet te doen. En met een temperatuur van tegen de 45 graden was het voor Marieke en het team een hele opgave om de verhalen te halen.
Daarom grote complimenten voor het hele team!

En voor alle geweldige kijkers van RTL Boulevard die een of meerdere SMS jes hebben gestuurd! Met als resultaat maar liefst 146.751 SMS’jes!!
Op deze manier kunnen we meer dan 100.000 mensen een jaar lang van schoon drinkwater voorzien!!

Het team van Cordaid: onder leiding van Alexandra van Nieuwenhuijzen en Renata Burger. Desiree Verzantvoort en Matthias van Halem coördineerde de reis vanuit Den Haag.
DLGR (DOELGERICHTER) Dennis Brussaard ondersteunde tijdens de reis met research, het zoeken en vinden van de juiste verhalen en het maken van de online spots met zijn team Michael van Amstel en Filip Steenbergen.

RTL: Regisseur Kirsten van der Heiden, cameraman Gert van de Wetering en geluidstechnicus Boycke Bruinhard maakte de opnamen. Benno Neeleman verzorgde de fotografie.

En last but not least: Marieke Elsinga! Wat een betrokken dame en wat een kanjer! Het was een groot voorrecht om met jou / jullie op reis te mogen!

De Cordaid actie in samenwerking met RTL Boulevard laat zien dat veel kijkers zich de problemen aantrekken rondom water in Ethiopie gezien de enorme hoeveelheid SMSjes die worden gestuurd.

Iedereen bedankt!!
Dennis Brussaard

Bekijk de eerste aflevering met het verhaal van Ali:
LINK TV UITZENDING

Deze week staat de jaarlijkse SMS actie van RTL Boulevard in het teken van schoon water.
Met 1 SMS voorzie je iemand een jaar lang van schoon drinkwater.
Kijk en doe mee met de actie op http://Cordaid.nl

Meer weten over ons werk? Kijk dan op onze website DOELGERICHTER.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.