Wij zoeken een talentvolle stagiaire

Bij Doelgerichter maken we uitsluitend sociaal maatschappelijke videocontent voor diverse maatschappelijke organisaties. Bij ons gaat het om de inhoud en het overbrengen van het gevoel waarmee we nieuwe donateurs, bezoekers, leden en klanten kunnen verbinden. Verbinding door Verbeelding.

Ben jij in opleiding als vormgever, video editor of media management? Dan hebben wij een opleidingsplaats vanaf januari 2018 voor 6 maanden. Je werkt dan mee aan onze prachtige productie Ereveld Vol Leven (4 mei) en onze televisiecommercials voor diverse opdrachtgevers. Je moet monteren in Adobe Premiere en bewerken in Photoshop. Verder leren we je werken met WordPress en ons projectmanagement systeem.

Meer weten of jezelf aanmelden? Stuur je brief met motivatie, gegevens en foto aan administratie@dlgr.nl en michael@dlgr.nl

Je kunt meer over ons lezen op: http://doelgerichter.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.