Nieuwe opnamen van start voor Dierenlot campagne met storytelling

Videomarketing is een cruciaal onderdeel van je fondsenwervende campagne.

Dierenlot campagne maakt nieuwe persoonlijke portretten over vrijwilligers

DIERENLOT is in korte tijd groot geworden door de inzet van Direct Response Television. Samen met Dennis Brussaard van DLGR (Doelgerichter) wordt nu hard gewerkt aan nieuwe en eigen videocontent die online ingezet kan worden en via de welbekende Direct Response TV commercials (DRTV).

Storytelling

Storytelling is hierbij de kracht. Het gaat om echte mensen en echte dieren die in nood verkeren (ja niet alleen de dieren zijn in nood, je leest het goed!). Al het materiaal dat momenteel gedraaid wordt in samenwerking met verschillende vrijwilligers zal nog jarenlang inzetbaar blijven. Rechtenvrij. Want bij DLGR gaat dat al tientallen jaren zo, de content die wij maken staat in dienst van de non-profit organisatie en moet dus te allen tijde beschikbaar blijven. Via welk kanaal dan ook.

Een geweldige manier om verhalen een vervolg te geven. Om de donateur te informeren over alles wat wordt bereikt met hun steun.

Wil je meer lezen over de werkwijze van de moderne Fondsenwerver? Kijk dan eens op ons vakkennis rubriek onder de kop See Think Do Care Model (link)

Wanneer je niet opnieuw het wiel wilt uitvinden en wilt bogen op DRTV ervaring dan helpen wij jou graag verder!

Hierbij is het van belang dat er neutraal en nuchter naar jullie organisatie wordt gekeken en proberen we samenm de fondsenwervende elementen te verwerken in een campagneplan. DRTV moet gewoonweg aan een aantal eisen voldoen, anders zal het nooit een succes worden. En dat geldt niet alleen voor DRTV.

Een uitgebreide portfolio met tientallen voorbeeld vind je op onze website: DOELGERICHTER.COM

ANDERE CAMPAGNES staan ook op deze BLOG vermeld. Hier vandaan kun je verder klikken naar onze website met portfolio. We maken een campagne altijd passend bij de organisatie en daarom werken we al tientallen jaren met vele verschillende organisaties en goede doelen.

Bekijk hier alle mogelijke variaties en onze andere DRTV Campagnes

Bekijk hier onze DRTV Portfolio van Dierenlot

See Think Do Care Model (link)

LEES MEER OVER DONATEURSWERVING OP DOELGERICHTER.COM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.