DRTV expert Fondsenwerving by DLGR:

FONDSENWERVING MET Direct Response Television is een vak op zich! En dat kan ik onmogelijk uitleggen in 1 artikel. Je zou ervoor naar de universiteit moeten en dan nog heeft niemand een kant en klaar antwoord. Maar met DLGR (Doelgerichter) haal je wel een DRTV expert in huis met ruim 25 jaar DRTV ervaring, met DRTV commercials en DRTV Televisieseries en programma’s.

Vraag eens een vrijblijvend afspraak aan. Wij geven presentaties voor stichtingen en organisaties die met ons voortvarend aan de slag willen met de juiste content, de juiste kanalen en marketing. Wij ondersteunen in het maken van video’s die online en in respons optimaal scoren, hebben Facebook business trainingen gevolgd en contentmarketing.

Wil je meer lezen over de werkwijze van de moderne Fondsenwerver? Kijk dan eens op ons vakkennis rubriek onder de kop See Think Do Care Model (link)

Wanneer je niet opnieuw het wiel wilt uitvinden en wilt bogen op DRTV ervaring dan helpen wij jou graag verder!

Wij kijken heel neutraal en nuchter naar jullie organisatie en proberen de fondsenwervende elementen te verwerken in een campagneplan. DRTV moet gewoonweg aan een aantal eisen voldoen, anders zal het nooit een succes worden.

Wij kijken naar jullie oorspong, wat jullie organisatie onderscheidt, waar de urgentie zit of het vergroten van de betrokkenheid. We kijken naar zenderkeuze, online mogelijkheden en maken vaak verschillende DRTV versies om te testen.

Een uitgebreide portfolio met tientallen voorbeeld vind je op onze website: DOELGERICHTER.COM

ANDERE CAMPAGNES staan ook op deze BLOG vermeld. Hier vandaan kun je verder klikken naar onze website met portfolio. We maken een campagne altijd passend bij de organisatie en daarom werken we al tientallen jaren met vele verschillende organisaties en goede doelen.

Direct Response Television is terug van weggeweest!

DIERENLOT CAMPAGNE

ARTSEN ZONDER GRENZEN DRTV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.