Productie Ereveld Vol Leven in volle gang

Drie jaar geleden ontstond het idee. We gaan nu de derde editie van Ereveld Vol Leven realiseren. Ook internationaal.

Views:
37

Opnamen in Indonesie waar bijna 25.000 Nederlandse burgers en militairen liggen die vanaf 1942 om het leven kwamen in (voormalig) Nederlands IndiĆ«. En opnamen op Nationaal Ereveld Loenen waar op 1 mei zo’n 500 mensen een gezicht zullen geven aan een oorlogsslachtoffer van dezelfde leeftijd.

Een nieuwe manier van herdenken die ik zo’n 3 jaar geleden heb bedacht en ontwikkeld met Nathalie Toisuta omdat ik zelf vond dat herdenken meer een beleving moest zijn. Iets waar je actief aan kunt deelnemen. En de Oorlogsgravenstichting heeft dit omarmd met steun van het vfonds en Nationaal Comitee 4 en 5 mei.

De herdenking is op 1 mei. De TV uitzending 4 mei bij RTL4 om 20:30 uur.

Kom ook als bezoeker of doe mee als representant: Geef je op http://ereveldvolleven.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.