Werkbezoek Ned Indie voor Ereveld Vol Leven

De Oorlogsgravenstichting verzorgt 25.000 graven in Indonesiƫ

Deze week vertrek ik met Tina Willekes-Scoon naar Java om een deel van de 25.000 oorlogsgraven te bezoeken voor het bijzondere herdenkingsproject Ereveld Vol Leven 2017. Op 1 mei 2017 betrekken we bij deze herdenking (te zien op RTL4 op 4 mei en te bezoeken op 1 mei in Loenen) de slachtoffers die vielen tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederlands Indie. Burgers en militairen.

We gaan onderzoeken of we in Indonesie de manier waarop Ereveld Vol Leven de verliezen van oorlogen zichtbaar maakt, ook kunnen organiseren op deze erevelden. Dat houdt in: achter iedere steen komt iemand te staan van dezelfde leeftijd.

We zoeken voor dit project nog bedrijven of fondsen die ons kunnen helpen dit verder te ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.