Dennis wint Oscar in Korea

Soms overkomen je als televisiemaker de meest bijzondere dingen. Zo werd ik gebeld vanuit Korea, of ik over wilde komen voor de uitreiking van een aantal belangrijke awards. Ik was genomineerd voor de beste korte film, tussen andere miljoenen kostende producties als Elizabeth.

Ik kom alleen als ik ook echt iets heb gewonnen, vertelde ik de beste man. Hij zei: vertrouw mij maar, ik kan alleen niets zeggen.

Dus ik naar Korea. Wist niet dat heel Azië zat mee te kijken…. gelukkig kon ik mijn boodschap overbrengen over het bewustzijn over aids. Ze hebben mij de uitzending gestuurd en ik moet altijd weer lachen als ik dit zie. Ik had geen idee… en dat is maar goed ook…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.